Bel Gratis : 088 - 770 9999

  Ja, ik wil graag gratis offertes!

  Incasso bedrag:

  Opdrachten p/j:

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Opmerking:


  ja Ja, ik ontvang graag maandelijks de beste tips over besparen en het vergelijken van offertes (GRATIS).*

  Privacy Policy

  5% meer beroep op schuldhulpverlening

  Vorig deden er zo’n 5% meer mensen een beroep op de schulphulpverlening. In totaal waren dat er vorig jaar 89 duizend. Ook nam de gemiddelde omvang van de schuld met 12% toe tot 38 duizend per schuldenaar.

  Oorzaken

  De restschuld van de hypotheek speelt een grote rol in de toename van de schulden. Als een huis wordt verkocht blijven steeds meer mensen zitten met een restschuld. Daarnaast spelen de ziektekosten en de eigen bijdrage een rol en natuurlijk het verlies van een baan. Steeds meer bedrijven en instellingen zijn zich bewust van het feit dat het inschakelen van een incassobureau of deurwaarder niet langer afdoende is. Schulden stapelen zich op en schuldenaren vinden moeilijker een uitweg.

  Proactief incasseren en budgetteren

  Incassobureaus en andere organisaties zouden de rol van schuldhulpverlener kunnen oppakken. In plaats van dat de schulden alleen maar worden verhoogd zouden incassobureaus zo daadwerkelijk kunnen helpen. Iedereen vaart daar wel bij. De opdrachtgever, het incassobureau en de schuldenaar. Tot nu toe blijven advocaten, deurwaarders en incassobureaus vast zitten in hun traditionele rol.  © 2014 Incassobureau-Kiezen. Alle rechten voorbehouden. Lovinklaan 1 | 6821 HX Arnhem | T 088 - 770 9999