Bel Gratis : 088 - 770 9999

  Ja, ik wil graag gratis offertes!

  Incasso bedrag:

  Opdrachten p/j:

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Opmerking:


  ja Ja, ik ontvang graag maandelijks de beste tips over besparen en het vergelijken van offertes (GRATIS).*

  Privacy Policy

  Incassobureau

  Een incassobureau is een bedrijf dat u kan inschakelen als uw klanten niet betalen. Een incassobureau heeft geen buitengewone (wettelijke) bevoegdheden, maar is wel gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen en facturen. Aan het oprichten van een incassobureau zijn geen speciale eisen verbonden. Iedereen kan een incassobureau beginnen. Er zijn daarom goede en slechte incassobureaus. Wij bieden u deze service aan om incassobureaus met elkaar te vergelijken en snel en gemakkelijk meerdere offertes op te vragen.

  De voordelen van een incassobureau

  Het inschakelen van een incassobureau biedt u wel een aantal voordelen. Hierna zetten wij ze voor u op een rij:

  De incassoprocedure

  In beginsel dient u natuurlijk zelf uw klanten tot betalen te zetten. Dat kan door het versturen van een of meerdere offertes, al of niet in combinatie met het nabellen van klanten. Dat wordt ook wel debiteurenbeheer genoemd. Als een klant na uw eigen herinneringen, niet betaalt, kan u besluiten de vordering over te dragen aan een incassobureau. Nog steeds wordt daarmee getracht de kosten buiten de rechter om met elkaar te regelen. Deze fase van de procedure wordt daarom ook de “minnelijke fase genoemd” en de daaraan verbonden kosten “buitengerechtelijke kosten”. Pas als de minnelijke fase tot niets leidt, kan de gang naar de rechter worden overwogen.

  De kosten van een incasso

  De incassokosten die u mag doorberekenen aan uw klanten zijn tegenwoordig aan een wettelijk maximum verbonden. Doorgaans bedragen de incassokosten minimaal 45,- euro en maximaal 15%. Incassobureaus kunnen u echter meer kosten in rekening brengen, bijvoorbeeld voor de administratie, een succesfee of bepaalde juridische werkzaamheden. Het saldo van de door de klant betaalde incassokosten minus de kosten van het incassobureau, is dus voor uw rekening. Het kan dus zijn dat u niet uw gehele openstaande vordering ontvangt, maar slechts een gedeelte. De kosten per bureau verschillen flink. En daarom loont het ook om via deze website meerdere offertes op te vragen.

  Gratis Offertes van incassobureaus opvragen

  Overweegt u een incassobureau in te schakelen, dan kan u via deze website gratis en vrijblijvend meerdere offertes opvragen. U vult uw gegevens in u ontvangt de offertes vrijwel direct. Zelfs na ontvangst van de offertes , bent u tot niets verplicht. Maar wij hopen natuurlijk wel dat u daarmee het juiste incassobureau voor uw vordering vindt!  © 2014 Incassobureau-Kiezen. Alle rechten voorbehouden. Lovinklaan 1 | 6821 HX Arnhem | T 088 - 770 9999