Bel Gratis : 088 - 770 9999

  Ja, ik wil graag gratis offertes!

  Incasso bedrag:

  Opdrachten p/j:

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Opmerking:


  ja Ja, ik ontvang graag maandelijks de beste tips over besparen en het vergelijken van offertes (GRATIS).*

  Privacy Policy

  Frauduleuze incassomails

  De Fraudehelpdesk maakt melding van valse incassomails die uit naam van het incassobureau Intrum Justitia worden verstuurd. Bedrijven en particulieren ontvingen een mail waarin een openstaand bedrag van €97,50 werd vermeld. Na opening van de mail worden bestanden op je computer versleuteld en moet je betalen om deze weer vrij te krijgen.

  Incasso vaker misbruikt

  Kennelijk is het versturen van herinneringen en incasso nog steeds zeer effectief. Er wordt misbruik gemaakt van de gebrekkige informatie van bedrijven en particulieren waarbij de ontvangers de betaling snel in orde willen brengen om erger te voorkomen. Eerder werden al mails verstuurd met kleinere bedragen die in vele gevallen ten onrechte klakkeloos werden betaald.

  Controle

  Het zomaar openen van deze mails of betalen van het openstaande bedrag wordt ontraden. Open nooit zomaar mails die u niet verwacht. Incassobureaus zullen zelden of nooit alleen maar een mail sturen. Bij goede controle bijvoorbeeld van de afzender en goede antivirus- en antispamsofware worden dergelijke mails sowieso gefilterd.  © 2014 Incassobureau-Kiezen. Alle rechten voorbehouden. Lovinklaan 1 | 6821 HX Arnhem | T 088 - 770 9999