Bel Gratis : 088 - 770 9999

  Ja, ik wil graag gratis offertes!

  Incasso bedrag:

  Opdrachten p/j:

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Opmerking:


  ja Ja, ik ontvang graag maandelijks de beste tips over besparen en het vergelijken van offertes (GRATIS).*

  Privacy Policy

  Incasso klanten groeit

  Meer Nederlanders komen in problemen door geldnood. Voor incassobureaus en deurwaarders is dit een voordeel om zo meer incasso opdrachten te kunnen verwerken. Wanbetalers worden soms onder druk gezet door incassobureaus met moeilijke woorden wat ze per post krijgen om het schuldige bedrag met verhoging van incassokosten te moeten betalen. Er is dan ook geen mogelijkheid om te ontsnappen. Hoe ziet de markt eruit?

  In 2008 zijn 10% of terwijl 700.000 gezinnen met een minimum inkomen schulden aangegaan om rond te kunnen komen. Deze schulden nemen nog steeds toe, oorzaak waarom gezinnen schulden ingaan is omdat, lonen het zelfde blijven maar daar tegen over energie en woonlasten stijgen.

  Er zijn partijen actief die in een geval bij niet betalende klanten gelijk extra innings- en griffiekosten berekenen, vaak moeten ze dan drie keer zo veel betalen dan het oorspronkelijke factuurbedrag.

  Hebben we het dan alleen over wanbetalers? Nee, de onduidelijkheid komt meestal door de communicatie vanuit de callcenters van telecomzaken en energiebedrijven, die per direct een incassobureau inschakelen als het factuurbedrag net over de betalingstermijn heen is.  © 2014 Incassobureau-Kiezen. Alle rechten voorbehouden. Lovinklaan 1 | 6821 HX Arnhem | T 088 - 770 9999