Bel Gratis : 088 - 770 9999

  Ja, ik wil graag gratis offertes!

  Incasso bedrag:

  Opdrachten p/j:

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Opmerking:


  ja Ja, ik ontvang graag maandelijks de beste tips over besparen en het vergelijken van offertes (GRATIS).*

  Privacy Policy

  Incassobureau Amsterdam

  Debiteurenbeheer

  Als u wel eens zou willen afrekenen met de stress die uw debiteurenbeheer u bezorgt, dan bent u bij incassobureau Amsterdam aan het juiste adres. Niets is vervelender dan bij klanten te moeten leuren om uw geld te ontvangen. Dit kost veel van uw tijd en energie, die u natuurlijk veel liever zou willen besteden aan constructievere zaken. Bij ons is uw debiteurenbeheer in vertrouwde handen.

  No cure no pay

  Veel incassobureaus werken op no-cure-no-pay basis. Dat houdt in dat u het incassobureau alleen betaalt, als het erin slaagt het verschuldigde bedrag bij de debiteur te incasseren. Toch bestaan er tussen de incassobureaus onderling aanzienlijke kwaliteitsverschillen. De reden dat u een incassobureau inschakelt, is uiteindelijk dat u het geld waar u recht op hebt, wilt ontvangen. U zoekt dus een partner die datzelfde doel voor ogen heeft. Maar niet zondermeer. Daarom is het verstandig om altijd meerdere incassobureaus met elkaar te vergelijken.

  Werkwijze

  In de incassowereld spreekt ieder incassobureau zijn eigen taal. Iedere wanbetaler heeft echter zijn verhaal. Wij zijn ons dat terdege bewust en gaan de dialoog aan met de debiteur. Heeft de klant niet betaald uit onwil of onmacht? Indien nodig, kijken we samen of er een oplossing gevonden kan worden. Wettelijke drukmiddelen zien wij als tijdrovend en niet nodig. De klant heeft immers ooit bewust voor u gekozen en dat gegeven verliezen wij niet uit het oog.

  Waarom kiest u voor incassobureau Amsterdam

  Debiteurenbeheer op menswaardige, gelijkwaardige basis is waar wij voor staan. Deze visie, die door al onze ervaren en goed opgeleide mensen wordt gedeeld en die wij helder voor ogen hebben, leiden tot een gemiddeld incassoresultaat van circa 80%-85%. Een percentage, dat behaald wordt met een fatsoenlijke procedure en waar we bij incassobureau Amsterdam met recht trots op zijn. Mochten wij er niet in slagen uw geld te innen, dan betaalt u ons uiteraard niets.

  Gratis en vrijblijvende offerte

  Vraag meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan bij incassobureau Amsterdam door het formulier hier op de pagina in te vullen. Zo kunt u snel een weloverwogen keuze maken. Uw keuze. Natuurlijk kunt u als u nog vragen hebt altijd bellen of mailen met een van onze medewerkers.  © 2014 Incassobureau-Kiezen. Alle rechten voorbehouden. Lovinklaan 1 | 6821 HX Arnhem | T 088 - 770 9999