Bel Gratis : 088 - 770 9999

  Ja, ik wil graag gratis offertes!

  Incasso bedrag:

  Opdrachten p/j:

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Opmerking:


  ja Ja, ik ontvang graag maandelijks de beste tips over besparen en het vergelijken van offertes (GRATIS).*

  Privacy Policy

  Incassobureau Appingedam

  Een incassobureau inschakelen

  Sommige klanten betalen uw facturen niet en u heeft alles al geprobeerd: aanmaningen, brieven, telefoontjes. U wordt er radeloos van en terecht. U heeft een dienst geleverd, u heeft recht op geld daarvoor, maar u krijgt het niet. Dit vreet energie en u wilt andere dingen doen in uw bedrijf, doorgaan met waar u goed in bent. Schakel een professioneel incassobureau in die deze dossiers met niet-betalende klanten afhandelt! Kies een betrouwbaar incassobureau met behulp van Incassobureau Appingedam.

  Wat is Incassobureau Appingedam?

  Bij de website van Incassobureau Appingedam zijn tientallen incassobureaus aangesloten, die geselecteerd zijn omdat ze professioneel, gekwalificeerd en betrouwbaar zijn. De kosten van een incassobureau lopen erg uiteen, en niet al die kosten kunt u verhalen op de klant. Een goedkoop incassobureau kan voor u dus best duur uitpakken. Ga dus niet zomaar met het goedkoopste incassobureau in zee, maar vergelijk verschillende incassobureaus met elkaar. Incassobureau Appingedam kan u daarbij goed van dienst zijn.

  Wat is onze service?

  Incassobureau Appingedam stuurt u helemaal gratis vier offertes van incassobureaus die alle vier gekwalificeerd en professioneel zijn en voldoen aan de criteria die u belangrijk vindt. Met behulp van Incassobureau Appingedam kunt u op uw gemak thuis een goed incassobureau kiezen dat past bij uw situatie. U bent helemaal vrij om te besluiten of u een van hen uw opdracht geeft. U krijgt dus geheel gratis alle informatie die u nodig heeft en maakt uw eigen keuze.

  Wat kost het?

  Voor u die op zoek bent naar een incassobureau is onze dienst gratis. Incassobureaus betalen ons om in ons bestand opgenomen te worden en u een offerte uit te mogen brengen. Voor u kost het niets en is onze dienst bovendien vrijblijvend.

  Hoe werkt het?

  Vul het formulier in met uw gegevens en die van uw bedrijf. Wij sturen u dezelfde dag al een e-mail met daarin vier offertes van incassobureaus. Deze kunt u met elkaar vergelijken en dan kunt u het incassobureau benaderen waarin u vertrouwen heeft.

  Los uw probleem met niet-betalende klanten op met behulp van Incassobureau Appingedam.  © 2014 Incassobureau-Kiezen. Alle rechten voorbehouden. Lovinklaan 1 | 6821 HX Arnhem | T 088 - 770 9999