Bel Gratis : 088 - 770 9999

  Ja, ik wil graag gratis offertes!

  Incasso bedrag:

  Opdrachten p/j:

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Opmerking:


  ja Ja, ik ontvang graag maandelijks de beste tips over besparen en het vergelijken van offertes (GRATIS).*

  Privacy Policy

  Incassobureau Assen

  Op zoek naar een incassobureau in Assen?

  U heeft een debiteur die maar niet over de brug wilt komen, ondanks aandringen? Steekt u veel tijd in het najagen van betalingen met alle ergernissen die erbij komen kijken? Dan is het misschien tijd om een incassobureau in te schakelen! Lees verder en ontdek hoe wij u kunnen helpen het incassobureau in Assen te kiezen dat het beste bij u past.

  Wat is het verschil tussen de verschillende incassobureaus in Assen?

  Iedereen mag een incassobureau starten, ook zonder certificaten en goed opgeleid personeel. Er is dus groot verschil in kwaliteit en in slagingspercentages. De bureaus in Assen waarvan wij een offerte geven zijn allemaal professionele bureaus die zich volledig zullen inspannen om het gewenste resultaat te behalen.

  Waarom een incassobureau?

  Het inzetten van een incassobureau vergroot de kans dat u uw rekening kunt innen, en verkleint u de kans op een persoonlijk conflict. Daarnaast zult u begeleid worden in het hele proces en, indien nodig, in de gerechtelijke procedure.

  Welke kosten zijn er voor mij aan verbonden?

  Veel incassobureaus in Assen werken op basis van no cure no pay. Dat betekent dat de kosten voor het traject veelal voor de debiteur zijn, zelfs wanneer deze niet over de brug wil komen. De hoogte van het bedrag hangt af van het bedrag dat moet worden geïnd en is altijd minimaal €40,-. Het bedrag mag niet hoger zijn dan 15% van de hoofdsom, hoewel malafide bureaus dat soms wel proberen! Sommige kosten mogen niet op de debiteur worden verhaald en komen wel voor uw rekening. Deze kosten verschillen sterk per bureau en worden u duidelijk als u de offertes bekijkt.

  Zijn er nog meer voordelen voor mij?

  Jazeker! in de praktijk blijkt dat de inzet van een goed en vriendelijk incassobureau minder druk zet op de zakelijke relatie dan wanneer u zelf blijft proberen de rekening te laten voldoen. Het incassobureau werkt als een professionele en doeltreffende buffer, wat de kans op succes vergroot. Er zijn genoeg incassobureaus in Assen die bekwaam genoeg zijn uw debiteur op de juiste manier te benaderen, en wij helpen u deze bureaus te vinden.

  Interesse?

  Vraag dan nu gratis en vrijblijvend uw offertes aan, en kies het juiste incassobureau in Assen voor u! Onze bureaus bieden kwaliteit en hebben goed opgeleid personeel die u altijd op de juiste manier zullen begeleiden in het gehele traject.  © 2014 Incassobureau-Kiezen. Alle rechten voorbehouden. Lovinklaan 1 | 6821 HX Arnhem | T 088 - 770 9999