Bel Gratis : 088 - 770 9999

  Ja, ik wil graag gratis offertes!

  Incasso bedrag:

  Opdrachten p/j:

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Opmerking:


  ja Ja, ik ontvang graag maandelijks de beste tips over besparen en het vergelijken van offertes (GRATIS).*

  Privacy Policy

  Incassobureau Barendrecht

  Een incassobureau inschakelen?

  Als ondernemer wilt u natuurlijk dat uw klanten uw facturen zo snel mogelijk betalen. Maar helaas gebeurt dat vaak niet. Het opvolgen van deze onbetaalde facturen kost u veel te veel tijd en energie. U wilt uw energie liever steken in andere aspecten van uw bedrijf. Terecht! Dan is dit het moment om een goed incassobureau in te schakelen. Het inschakelen van een incassobureau scheelt u veel werk en de kosten ervan haalt u er gemakkelijk uit. Uw facturen worden eindelijk betaald en u heeft er geen omkijken naar! Een goed incassobureau levert bovendien zo nodig rechtsbijstand en weet precies welke kosten u wel en wat niet kunt verhalen op de klant.

  Wat is Incassobureau Barendrecht?

  De website van Incassobureau Barendrecht bemiddelt tussen aangesloten incassobureaus en opdrachtgevers. Via Incassobureau Barendrecht kunt u gemakkelijk en snel een gekwalificeerd en betrouwbaar incassobureau kiezen dat precies past bij uw bedrijf en uw wensen.

  Wat doet Incassobureau Barendrecht?

  Incasssobureau Barendrecht helpt u bij het kiezen van een professioneel en betrouwbaar incassobureau dat precies bij u past. Incassobureau Barendrecht werkt als volgt:

  Wat kost het?

  De incassobureaus betalen Incassobureau Barendrecht om opgenomen te worden in ons bestand zodat ze u een offerte kunnen uitbrengen. U als opdrachtgever betaalt niets. U bent ook niet verplicht om in zee te gaan met een van de bedrijven die wij voor u selecteren.

  Wat moet u doen?

  Vul het formulier met uw gegevens in. Wij verwerken uw aanvraag direct. U krijgt een e-mail met vier offertes die u kunt vergelijken en waaruit u het incassobureau kunt kiezen dat u het meest aanspreekt. Heeft u een keuze gemaakt dan legt u eenvoudig contact met het incassobureau van uw keuze.

  Schakel met behulp van Incassobureau Barendrecht een betrouwbaar incassobureau in en ga door met waar u goed in bent!  © 2014 Incassobureau-Kiezen. Alle rechten voorbehouden. Lovinklaan 1 | 6821 HX Arnhem | T 088 - 770 9999