Bel Gratis : 088 - 770 9999

  Ja, ik wil graag gratis offertes!

  Incasso bedrag:

  Opdrachten p/j:

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Opmerking:


  ja Ja, ik ontvang graag maandelijks de beste tips over besparen en het vergelijken van offertes (GRATIS).*

  Privacy Policy

  Kwaliteit incassobureaus

  De incassowereld is de afgelopen tijd snel gegroeid. Er zijn steeds meer organisaties die incasso’s uitbesteden en er zit een groeiende handel in het aantal vorderingen. Doordat de incassomarkt financieel een aantrekkelijke branche is groeit het aantal incassobureaus snel. Steeds meer bedrijven en deurwaardes begeven zich op het terrein van het niet gerechtelijke incassotraject, wat de kwaliteit niet altijd ten goede komt.

  Incassobureaus hoeven zich niet aan regels te houden

  Incassobureaus hoeven zich niet aan regels te houden en voor velen is de opbrengt van de pakketten vorderingen belangrijker dan de reden waarom mensen niet betalen. Regelmatig wordt er niet geluisterd naar de wanbetaler, waardoor bedrijven sterk benadeeld kunnen worden.

  Meer kwaliteit in de incassowereld

  De voorzitter en directeur van de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incassobureaus strijden voor meer kwaliteit in de incassowereld, maar hebben de indruk dat hun invloed beperkt is. Volgens hen staat de kwaliteit van het werk onder druk, doordat iedereen een incassobureau kan beginnen.

  Mensgericht incassobureau kiezen?

  Vooralsnog wordt er door de beleidsmakers nog weinig gedaan om een betere kwaliteit te bieden in de incassowereld. Wilt u een incassobureau inschakelen en voor een mensgericht incassobureau kiezen? Vul dan het formulier op deze website in en ontvang meerdere offertes van incassobureaus!  © 2014 Incassobureau-Kiezen. Alle rechten voorbehouden. Lovinklaan 1 | 6821 HX Arnhem | T 088 - 770 9999