Bel Gratis : 088 - 770 9999

  Ja, ik wil graag gratis offertes!

  Incasso bedrag:

  Opdrachten p/j:

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Opmerking:


  ja Ja, ik ontvang graag maandelijks de beste tips over besparen en het vergelijken van offertes (GRATIS).*

  Privacy Policy

  Incassobureau Alphen aan de Rijn

  Heeft u een onbetaalde rekening en bent u op zoek naar een Incassobureau Alphen aan de Rijn? Hier vraagt u offertes op voor uw incassozaken in Alpen aan de Rijn. Dat werkt gemakkelijk; u vult uw gegevens in en u ontvangt vanzelf offertes van goede incassobureaus in Alphen aan de Rijn.

  Onbetaalde facturen

  Niets is zo vervelend als onbetaalde facturen. U moet herinneringen, aanmaningen en ingebrekestellingen sturen. Vaak zult u excuses moet aanhoren en smoezen om niet te betalen. En dat terwijl u gewoon recht heeft op uw geld en misschien zelf geld moet lenen om uw rekeningen te betalen. Vroeg of laat komt het moment dat u moet beslissen om de vordering uit handen te geven aan een incassobureau. Maar hoe werkt dat?

  Incassobureau Alphen aan de RijnIncassobureau inschakelen

  Het inschakelen van een incassobureau is niet zonder consequenties. U zult de vordering goed moeten documenteren en onderbouwen. Het incassobureau vraagt voor de werkzaamheden vaak een bepaalde fee al of niet gecombineerd met dossierkosten. Een gedeelte van deze kosten kan u doorberekenen. Maar lang niet alles want sinds 2014 zijn de incassokosten aan een wettelijke maximum gebonden. Het verschil tussen wat het incassobureau u aan kosten berekent en u aan de klant mag doorbelasten, is voor uw eigen rekening. Het is daarom, als u op zoek bent naar een incassobureau Alphen aan de Rijn, zeer verstandig om de kosten van een incassobureau vooraf te weten. Via deze website kan dat!

  Hoe Incassobureau Alphen aan de Rijn werkt

  Aan onze website zijn meerdere incassobureaus verbonden. Zij ontvangen uw offerteaanvraag vrijwel direct en mogen u een vrijblijvende aanbieding doen. Zo kunnen zij u aangeven:

  Vrijblijvend incassobureaus vergelijken

  U mag de incassobureaus met elkaar vergelijken en het incassobureau Alphen aan de Rijn kiezen wat het beste bij uw opdracht past. Al meer dan 30.000 bedrijven gingen u voor met het doen van een aanvraag voor gratis offertes van incassobureaus. Bent u de volgende?  © 2014 Incassobureau-Kiezen. Alle rechten voorbehouden. Lovinklaan 1 | 6821 HX Arnhem | T 088 - 770 9999