Bel Gratis : 088 - 770 9999

  Ja, ik wil graag gratis offertes!

  Incasso bedrag:

  Opdrachten p/j:

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Opmerking:


  ja Ja, ik ontvang graag maandelijks de beste tips over besparen en het vergelijken van offertes (GRATIS).*

  Privacy Policy

  Incassobureau Beek

  Als afnemers moeite hebben met het betalen van hun rekening kunt u als leverancier een incassobureau inschakelen. Dit hoeft niet meteen leiden tot het bezoek van een deurwaarder, maar zet de klant wel zodanig op scherp dat de druk om te gaan betalen bevorderd wordt.

  Alsnog uw geld ontvangen

  Vaak is het zo dat het incassobedrijf dan in overleg met de afnemer tot een oplossing komt, waardoor het probleem dat klant en leverancier over de betaling hebben, opgelost wordt. Voor de klant een opluchting, die mogelijk geschrokken van de inzet van het incassobureau tot een oplossing bereid is en de leverancier die, zij het later, zijn geld alsnog ontvangt.

  Incassobureau inschakelen

  Een van de gevolgen van een slecht of niet-betalende klant is de negatieve energie die dat kost naast de onproductieve tijd die er mee gemoeid is. Verder is het gebrek aan kennis en ervaring met dit type klanten een extra spanningsfactor die door incassobureau Beek weggenomen kan worden. Mocht het uiteindelijk tot een gerechtelijke procedure komen, die voor u en uw klant veel kosten met zich meebrengt, dan staat de opbouw van een goed dossier al in de steigers.

  De incassoprocedure

  In eerste instantie zal uw eigen debiteurenbeheer moeten leiden tot de betaling van uw factuur. U kan een herinnering sturen, een aantal keren met de klant bellen of zelfs een persoonlijk bezoek overwegen. Leidt dit alles niet tot het gewenste resultaat, dan kunt u de afhandeling overdragen aan een incassobureau en is er sprake van de “minnelijke fase” waarin de rechter nog geen rol speel en de kosten daarom “buitengerechtelijk” genoemd worden.

  Wat zijn de incassokosten?

  Veel incassokosten dienen door de klant opgebracht te worden. Hij of zij is tenslotte degene die in gebreke is gebleven. Als ondernemer mag u incassokosten, met een minimum van €40 euro en een wettelijk maximum van 15%, in rekening brengen. Deze kosten worden door de inzet van een incassobureau hoger voor de klant. De wettelijke incassokosten mag u doorberekenen. Maar als het incassobureau u meer in rekening brengt, zult u dat moeten betalen. Per incassobedrijf kunnen de kosten aanzienlijk verschillen.

  Wat kan u doen?

  Tot de realiteit van het ondernemen horen niet of slecht betalende klanten. Dat daarbij de inzet incassobureau Beek voordelen voor u heeft is duidelijk. Wel incassobureau u het beste kunt inschakelen, hangt af van de werkwijze en de kosten. Vergelijk daarom meerdere pagina’s via deze pagina.

  Schakel nu een incassobureau in

  Een eerste stap daarvoor is het aanvragen van 4 gratis vrijblijvende offertes. Vul daarom het daarvoor bestemde formulier in en ontvang direct uw incasso offertes.  © 2014 Incassobureau-Kiezen. Alle rechten voorbehouden. Lovinklaan 1 | 6821 HX Arnhem | T 088 - 770 9999