Bel Gratis : 088 - 770 9999

  Ja, ik wil graag gratis offertes!

  Incasso bedrag:

  Opdrachten p/j:

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Opmerking:


  ja Ja, ik ontvang graag maandelijks de beste tips over besparen en het vergelijken van offertes (GRATIS).*

  Privacy Policy

  Incassobureau Bellingwedde

  Heeft u een incassobureau Bellingwedde nodig? Via deze website kan u meerdere offertes ontvangen van incassobureaus die actief zijn in Bellingwedde. Omdat het ene incassobureau het andere nog niet is, loont vergelijken zeker. Incassobureaus kunnen verschillen in:

  Betrouwbaar incassobureau

  Helaas is het zo dat er een aantal incassobureaus actief zijn op de markt die aan de loop gaan met uw vordering. Zij ontvangen dan wel het geld, maar betalen u dan weer niet uit. Helaas een manier van werken die vaker voorkomt dan men denkt. Dat komt doordat er er verder geen eisen gelden voor incassobureaus en er ook geen controle is. Er is wel een branche organisatie, namelijk het NVI, maar niet alle incassobureaus zijn daarbij aangesloten. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar incassobureau Bellingwedde, dan kunt u dus beter vrijblijvend offertes opvragen via deze pagina.

  Succespercentage incasso’s

  In principe heeft een incassobureau geen wettelijke bevoegdheden. Toch kan het succespercentage tussen incassobureaus behoorlijk verschillen. Dat kan liggen aan de kwaliteit van de mensen, de procedure en de middelen die een incassobureau inzet. Als een incassobureau bijvoorbeeld alleen maar brieven schrijft is dat weinig succesvol. Vaak draait het dan toch uit op een gerechtelijke incassoprocedure met alle kosten van dien. Het incassobureau moet dan ook een gerechtsdeurwaarder inzetten. Daarom is het belangrijk om het succespercentage te weten van een incassobureau. Als u op zoek bent naar een incassobureau Bellingwedde met uitstekende succespercentages, dan kan u hier informatie aanvragen.

  Kosten van de incassoprocedure

  U mag bepaalde kosten van de incassoprocedure doorberekenen aan uw klant. Meestal is dat een minimum van €40,- en maximaal 15% van de hoofdsom. Maar als de kosten van een incassobureau hoger zijn dan dit bedrag, moet u het incassobureau bij betalen. U ontvangt dan minder geld van het incassobedrijf dan de oorspronkelijke hoofdsom bedroeg. Alhoewel veel incassobureaus op basis van no-cure-no-pay werken, kan het zijn dat het incassobureau u bijvoorbeeld dossierkosten berekent, zelfs als zij het bedrag voor niet innen. Kortom het is zinvol om de kosten van een incassobureau te vergelijken. Wilt u incassokosten besparen en bent u op zoek naar incassobureau Bellingwedde, dan kunt u hier vrijblijvend offertes opvragen.

  Vrijblijvend offertes voor incassobureau Bellingwedde

  Onze werkwijze is eenvoudig. U vult uw gegevens in op het formulier aan de rechterzijde. Wij zoeken dan de best passende incassobureaus erbij en sturen hen u gegevens. Zij brengen u dan vrijblijvend een offerte uit. Zelfs na ontvangst van deze offertes bent u tot niets verplicht en is de service gratis.

     © 2014 Incassobureau-Kiezen. Alle rechten voorbehouden. Lovinklaan 1 | 6821 HX Arnhem | T 088 - 770 9999