Bel Gratis : 088 - 770 9999

  Ja, ik wil graag gratis offertes!

  Incasso bedrag:

  Opdrachten p/j:

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Opmerking:


  ja Ja, ik ontvang graag maandelijks de beste tips over besparen en het vergelijken van offertes (GRATIS).*

  Privacy Policy

  Wanbetalers

  Notoire wanbetalers verdienen niets anders dan een harde en effectieve aanpak. Dat zal een ieder die daar last van heeft, zeker beamen. Een wanbetaler zorgt voor problemen en ergernis. Alhoewel er meerdere redenen zijn waarom wanbetalers niet aan hun verplichtingen voldoen, slechts zelden hoort u de waarheid. Het is daarom ten alle tijde noodzakelijk om de werkelijke oorzaak van wanbetaling zo snel mogelijk te achterhalen om verdere schade en incassokosten te voorkomen. De inzet van een advocaat, gerechtsdeurwaarder of incassobureau draagt daar zeker aan bij en moet ze snel mogelijk gebeuren.

  Redenen van wanbetaling

  Er zijn verschillende soorten wanbetalers en redenen die aan wanbetaling ten grondslag liggen:

  Elke reden vraagt om een andere aanpak. Het heeft immers geen zin om extra kosten te maken in het licht van een faillissement. Of druk op te voeren als uw klant het geld tijdelijk niet heeft. Eerste prioriteit bij wanbetalers is dus de reden van wanbetaling achterhalen. En dat is nog niet zo eenvoudig. Want hoe weet u dat u de waarheid wordt verteld?

  Wanbetaler aanpakken

  Veel ondernemers vinden het lastig om de wanbetaler onder druk te zetten. Zij koesteren de persoonlijke relatie en zijn bang om een goede klant te verliezen. Daarnaast is het soms lastig de realiteit te onderkennen. Het is ook gemakkelijk geen prioriteit aan debiteurenbeheer te geven, want een ondernemer heeft altijd wel wat anders te doen. En zo moet het ook, maar zorg er wel voor dat uw wanbetalers worden aangepakt, want het kost u veel geld als u dat niet doet. Een incassobureau kan u daarmee uitkomst bieden. Een incassobureau neemt deze taak uit handen.

  Incassobureau inschakelen

  Als u een incassobureau wilt inschakelen denk er dan aan dat daar kosten mee gemoeid zijn. Ook de kwaliteit en het resultaat verschilt flink. Vergelijk daarom altijd meerdere offertes als u uw wanbetaler door een incassobureau laat aanpakken. Via onze website kan u meerdere offertes aanvragen en vrijblijvend met elkaar vergelijken. Deze incassoservice is helemaal gratis en kost u niets.  © 2014 Incassobureau-Kiezen. Alle rechten voorbehouden. Lovinklaan 1 | 6821 HX Arnhem | T 088 - 770 9999