Bel Gratis : 088 - 770 9999

  Ja, ik wil graag gratis offertes!

  Incasso bedrag:

  Opdrachten p/j:

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Opmerking:


  ja Ja, ik ontvang graag maandelijks de beste tips over besparen en het vergelijken van offertes (GRATIS).*

  Privacy Policy

  Incassobureau Amstelveen

  Als ondernemer wilt u graag dat uw debiteuren zo snel mogelijk betalen. Toch gebeurd het nog steeds regelmatig dat ondernemers te maken krijgen met debiteuren die de rekening niet op tijd of zelfs helemaal niet betalen. Dit zijn uitermate vervelende situaties waar een ondernemer niet op zit te wachten. U, als ondernemer. wil gewoon doorgaan met uw dagelijkse werkzaamheden zonder de ballast van een niet betalende debiteur. Incassobureau Amstelveen kan u helpen om deze debiteuren zo snel mogelijk te laten betalen.

  Wat is Incassobureau Amstelveen?

  Incassobureau Amstelveen is een website waar vele incassobureaus zijn aangesloten. Deze incassobureaus zijn zorgvuldig door ons geselecteerd op basis van prijs, voorwaarden en kwaliteitsnormen. Wij hanteren een hoge selectienorm waar een incassobureaus aan moet voldoen alvorens ze toegelaten worden binnen onze bestanden. Op onze website kunt u offerte aanvragen bij vier verschillende incassobureaus en u kunt deze aanbiedingen online met elkaar vergelijken op de tarieven en de voorwaarden.

  Waarom zelf incasseren niet altijd verstandig is.

  incassobureau Amstelveen!U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf het incasso ter hand te nemen maar dat is niet aan te raden. Het voordeel dat u heeft van de kosten die u bespaard worden in de meeste gevallen teniet gedaan door de tijd die u kwijt bent om de facturen betaald te krijgen. Die tijd kunt u veel beter gebruiken voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. Een ander aspect is dat een incassobureau veel meer kennis heeft van de mogelijkheden en beperkingen die u tegen kunt komen wanneer u tot incasso overgaat. Want niet alle kosten kunt u volledig verhalen op uw debiteur en wellicht ziet u kosten over het hoofd die u juist wel kunt verhalen. Het is dan beter om het door een incassobureau zoals Incassobureau Amstelveen te laten regelen.

  Welke voordelen hebben de aanbiedingen van Incassobureau Amstelveen?

  De voordelen van de aanbiedingen van Incassobureau Amstelveen zijn

  1. Meteen de offertes online vergelijken.
  2. Een gebruiksvriendelijk overzicht van de tarieven en voorwaarden.
  3. U krijgt alleen offertes van voorgeselecteerde bureaus.
  4. De aanbiedingen zijn geheel vrijblijvend.

  Hoe werkt het?

  Heel simpel. U kunt op onze website uw gegevens invullen zoals uw bedrijfsgegevens en het aantal te verwachten facturen die per jaar niet of niet op tijd betaald worden. Binnen enkele ogenblikken krijgt u dan uw overzicht met de vier aanbiedingen waar u een selectie uit kunt maken. Heeft u een keuze gemaakt dan is het contact met het bureau snel en eenvoudig gemaakt. Maar u ziet nergens aan vast en het is volledig gratis.

  Blijf niet achter en sluit u aan bij de 21.000 ondernemers die u reeds voor zijn gegaan. Vraag nu uw offertes voor incassobureau Amstelveen aan.  © 2014 Incassobureau-Kiezen. Alle rechten voorbehouden. Lovinklaan 1 | 6821 HX Arnhem | T 088 - 770 9999